Információk

   0630/977 5738+ Kapcsolat

+ Árajánlatkérés

+ Hiba bejelentés

+ Garancia - ügyintézés

+ Alkatrész rendelés

+ Partnerek

+ Magunkról

  


 

ÉOE

Hiba bejelentés

WOLF Kondenzációs gázkazán

WOLF FGB

Kondenzációs gázkazán

 

Tartalom

+  Általános leírások

+  Gázkészülék hibák

+  Hibakódok

+  Gázkészülék karbantartás

+  Karbantartási akció


+  Kazáncsere

+  Kondenzációs kazán

 

Gyártók

WOLF ARISTONSZERVIZ
FERROLI IMMERGAS
VAILLANT WESTEN
WIESMANN UNIKAL
SAUNIER_DUVAL VARA_FEG

Magunkról

 

szerelo-szerviz.hu Épületgépészeti  szolgáltató – Gyors, pontos és megbízható  szolgáltatás megrendelőink részére.

 

Közel 15 éve foglalkozunk épületgépészettel, gázkészülék szervizeléssel  és kereskedelemmel. 2015 őszén megújult honlappal szeretnénk a meglévő értékesítési szolgáltató  csatornáinkat bővíteni.Csapatunk szakképzett  szerelőkből  és  kereskedőkből  áll így sikerült hamar megvalósítanunk is az elképzelésünket.
 

Már az első pillanattól kezdve azt valljuk, mindent megteszünk annak érdekében, hogy megrendelőink,vásárlóink kéréseit rugalmasan, gyorsan kezeljük, mindemellett segítőkészen és egyértelmű kommunikációval,tanácsadással támogatjuk megrendelőinket,üzleti kapcsolatainkat.

Véleményünk szerint nem elegendő csupán széles minőségi szolgáltatásokat ,termékeket értékesíteni, fenntartani… a szolgáltatás ,és termékelérhetőség és minőség biztosítása mellett ugyanolyan fontosnak tartjuk a szakértő tanácsadást és támogatást, mellyel segíthetjük a megrendelés,vásárlást megelőző tájékozódást, majd a legjobb árucikk, szoláltatás és fizetési mód kiválasztását.

Nem személytelen szolgáltatók, szeretnénk lenni megrendelőink szemében, hanem PARTNEREK, akikhez bizalommal fordulhatnak kérdéseikkel, kéréseikkel és akihez elégedetten térhetnek vissza a következő alkalommal is.

 

Forduljanak hozzánk bizalommal.

 

Tisztelettel.  Horváth Péter